Gå til indhold

Tv-pakker og kanaler

Med Telia TV kan du vælge imellem de tre grundpakker 4ONE, 4MORE og 4ALL, samt bygge ovenpå din tv-pakke med en eller flere af vores tilvalgspakker og tilvalgskanaler.

Tv uden bredbånd

Vælg den pakke der passer dig og se tv på din computer, tablet og smartphone.


Telia TV grundpakker - tv på farten - 4ALL til 0 kr. den første måned
Nabolandskanaler inkluderet i Telia TV

Tv med bredbånd og tv-boks

Vælg den pakke der passer dig og se tv på din fladskærm, computer, tablet og smartphone. Telia tv-boksen giver dig adgang til tre ekstra kanaler og koster 99 kr. i engangsydelse.
Se også priserne for bredbånd.


Telia TV grundpakker - tv i hjemmet - 4ALL til 0 kr. den første måned
Nabolandskanaler inkluderet i Telia TV
4ONE - God til én person

4ONE er for dig, der gerne vil starte ud med et mindre udvalg af tv-kanaler. På DRs kanaler finder du et stort udvalg af programmer til alle aldre og interesser. På Danmarks mest sete tv-kanal, TV2, får du nyheder, film og sport, og til børnene er der kvalitetsunderholdning på Ramasjang. Med Kanal 5 får du masser af underholdning og det danske landsholds EM kvalifikationskampe.

4MORE - Tv-pakken til lidt flere

4MORE er for dig, der kræver lidt mere af din tv-pakke. Udover kanalerne fra 4ONE får du også underholdnings-kanaler som Kanal 4, MTV, Discovery Channel, TV2 Film, TV2 Zulu, TV2 Charlie og TV2 News. Til børnene er der ud over Ramasjang også DR Ultra. 4MORE indeholder desuden et godt udvalg til de sportsinteresserede med både 6’eren og Kanal 9.

4ALL - pakken til hele familien

4ALL er for dig, der gerne vil sørge for underholdning til hele familien. Børnene vil elske Disney Channel og Nickelodeon, og til familiens sportsnørder er Eurosport 1 og 2 et hit. Tv-pakken indeholder også et bredt udvalg af internationale tv-kanaler såsom CNN, BBC World og National Geographic, samt filmkanaler som Showtime og Silver. Du får også det bedste reality-tv med TLC.

Ekstra tv-kanaler ved køb af tv-boks

Tilkøber du tv-boks (forudsætter Telia Bredbånd) får du i 4ONE Folketingskanalen og TV2 Regional, i 4MORE og 4ALL får du udover de to også TV3 Sport 1. Disse kanaler kan ses på tv-boksen.


Produktinformation

Telia TV 4ALL koster 0,- den første md., herefter 299,-/md., bet.adm. 9,75 kr./md. (Giro 49,-).   Min.pris 1. md. for Telia TV er 0,-. Tilbuddet gælder t.o.m. 25.03.2015. Opsigelse i kampagneperioden kan gøres fra dag til dag, herefter er der 30 dg.s opsigelse. Start Forfra/ On demand: Fungerer ikke på alle kanaler/programmer. Filmleje: kan ses men ikke lejes på iPhone og iPad. Telia TV bruger data på mobilen. Tv-kvaliteten afhænger af din båndbredde.