Gå til indhold

Grundpakker

4ONE er altid inkluderet og kan udvides med f.eks. 4MORE eller 4ALL.
Du kan også bygge ovenpå din tv-pakke med en eller flere af vores tilvalgspakker.


Telia TV grundpakker
4ONE - God til én person

4ONE er for dig, der gerne vil starte ud med et mindre udvalg af tv-kanaler. På DRs kanaler finder du et stort udvalg af programmer til alle aldre og interesser. På Danmarks mest sete tv-kanal, TV2, får du nyheder, film og sport, og til børnene er der kvalitetsunderholdning på Ramasjang. Med Kanal 5 får du masser af underholdning og det danske landsholds EM kvalifikationskampe.

4MORE - Tv-pakken til lidt flere

4MORE er for dig, der kræver lidt mere af din tv-pakke. Udover kanalerne fra 4ONE får du også underholdnings-kanaler som Kanal 4, MTV, Discovery Channel, TV2 Film, TV2 Zulu, TV2 Charlie og TV2 News. Til børnene er der ud over Ramasjang også DR Ultra. 4MORE indeholder desuden et godt udvalg til de sportsinteresserede med både 6’eren og Kanal 9.

4ALL - pakken til hele familien

4ALL er for dig, der gerne vil sørge for underholdning til hele familien. Børnene vil elske Disney Channel, Nickelodeon og Cartoon Network, og til familiens sportsnørder er Eurosport 1 og 2 et hit. Tv-pakken indeholder også et bredt udvalg af internationale tv-kanaler såsom CNN, BBC World og National Geographic, samt filmkanaler som Showtime og Silver. Du får også det bedste reality-tv med TLC.

Ekstra tv-kanaler ved køb af tv-boks

Tilkøber du tv-boks (forudsætter Telia Bredbånd) får du i 4MORE og 4ALL desuden kanalerne TV3 Sport 1, Folketingskanalen og TV2 Regional.

 


Produktinformation

Telia TV 4ONE koster 79,- pr. md., bet. adm. 9,75 kr./md. (Giro 49,-). Der er 30 dg.s opsigelse. Start Forfra/ On demand: Fungerer ikke på alle kanaler/programmer. Filmleje: kan ses men ikke lejes på iPhone og iPad. Telia TV bruger data på mobilen. Tv-kvaliteten afhænger af din båndbredde.